2011 i bilder

Jag gör det lätt för mig och går bananas med lite bilder för att summera det år som passerade fortare än Andreas Bard hinner säga “man ba njuter”.

Grabbhalvan

Enligt tradition är vi ett gäng som springer Grabbhalvan i Örebro varje år i maj. Så även 2011. Och jag får som alla andra år hålla kurs i snörning.

Internetworld

Att få några rader i Internetworld i majnummret är ju något man drömt om sedan den tid man blandade ihop a href med target blank.

Kroatien

En vecka i juni blev en av mitt livs bästa veckor. Kroatien rekommenderas.

Kilo, peppar, bil, Triss

90-bilden gäller även nu och jag lägger upp den bara för att motivera mig själv, siktet är på 80 kilo innan slutet av augusti. Jag åt en burgare där pepparn växer (d v s på Harrys i Örebro). Jag köpte en bil (dock ingen Porsche än men jag är lika målmvedveten där som med vikten) och kort därefter en blomma på Ikea. Jag vann 75 kronor på Triss helt utan spänning (nej det blev ingen multiplicering av vinsten).

O-Ringen i Hälsingland

Jag sprang O-Ringen (även kallat 5-dagars) i Hälsingland. Orientering på högsta nivå. Nästan fem mil skogsterräng totalt under fem dagar. Mätt i fågelväg säkert två mil.

Mountainbikeorientering

Jag körde två orienteringstävlingar på MTB för första gången, men absolut inte sista. Bland det roligaste jag gjort. Om jag vann? Nej jag kom sist båda dagarna.

Jag körde även Cykelvasan från Sälen till Mora i slutet av augusti men det finns inga bildbevis därifrån. Cykelvasan är största satsningen 2012 och 10 kilo ska bort från kroppen innan de nio klassiska milen avverkas i höst.

Falkenberg

Det årliga entreprenörskollot gick av stapeln i Falkenberg i augusti.

Jag föreläste om affiliatemarknadsföring på E-handelsdagarna i Sundsvall.

Delmål med Adrecord

I oktober nådde vi första delmålet med Adrecord och satte korken i taket som sig bör.

Surströmmingsskiva

Surströmmingsskiva med goda vänner. Inga konstigheter.

Här i krokarna sprang jag och Benny Kvist Å-stadsloppet i Örebro. En halvmara. Inga bilder därifrån tyvärr. Tiden landande på drygt två timmar och den kommer utan problem att tas på 1 h 50 min när det är dags igen nu 2012.

Ny MTB

Jag köpte en ordentlig MTB i höstas och det har blivit många mil och ett par krascher. Ovan vilopause och grillning vid mammas stuga. Stugan är inte med på bild, enbart en husgrund från svunna tider.

Adrecord fyller ett år

Adrecord fyller ett år i oktober!

Även om det vid första anblick ser ut som en dåre från någon sluten anstalt så är det jag som intervjuas på Disruptive.nu.

Jag bloggade med video under en HEL arbetsvecka, d v s måndag till söndag. Alla inlägg hittas här.

Sandhamn

Julbord och konferens i december ute på Sandhamn. Här med Jakob Naredi från Dream Builders, fantastisk person att styra upp saker och ting.

Sedan slutade året med jul, nyår och en separation. Skit och piss men livet går upp och ned.

Avslutningsvis vill jag tacka alla vänner, släkt, bekanta, affiliates, kunder, annonsörer, kollegor, styrelsemedlemmar och partners för ett fantastiskt 2011 med önskning om ett superduper-2012!

This entry was posted in Övrigt and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.