25 sajter produceras för att ges bort

Jag kör just nu, som säkert bekant vid det här laget, mitt projekt och experiment Crazy November där jag under hela november månad producerar en sajt dagligen. Pierre Söderman tar tänket ett steg längre och generösare då han under 25 dagar kommer att producera 25 sajter för att sedan skänka bort dessa.

Efter att sajterna legat online under sex månader eller om de når en förstaplacering i Googles sökresultat på valt sökord innan dess kommer de att skänkas bort. Vem som får sajten lottas ut bland de som länkat till eller skrivit artiklar som publiceras på sajterna. Till exempel så ger mig den här länken för flygresor en lott i utlottningen av just domänen och sajten 25flygresor.se.

Läs mer om projektet och tävlingsreglerna i Pierres projektblogg, 25 sajter bortskänkes.

Andra som skrivit om projektet

  • Nicklas Johansson
  • Nikke Lindqvist skriver om projektet utifrån ett par intressanta SEO-aspekter.
  • Thord Daniel Hedengren
  • Andreas Johansson
  • Webbhotellet Binero, som även sponsrar Pierre och vinnarna med överlåtelseavgiften för domänen den dag det är dags. Binero bevisar åter igen att de är kungar på kommunikation och marknadsföring. Pierres projekt är så klart ett spinn på Bineros pågående erbjudande där de säljer .se-domäner för 25 kronor styck, max 25 domäner per kund.
This entry was posted in Webben and tagged , , , , . Bookmark the permalink.