Address till siten tatuerad på benet

Utryckning.se nyhetsrapporterar från trakterna kring Örebro och har således en given plats i min RSS-läsare. De gör ett bra jobb och är oftast snabbare med nyheter än NA.se. Nu har en av deras fotografer tatuerat in webbadressen utryckning.se på benet, bra reklam i dessa shortstider.

Mer bilder och information om tatueringen finns hos Utryckning.se.

Foto: Rickard Folkesson / Utryckning.se

This entry was posted in Domäner and tagged , , . Bookmark the permalink.
 • Jonny dig skulle vi gärna se bloggande på Utryckning.se – Vi söker efter personer som gillar att skriva och gärna bjuder på lite läsning till våra besökare.

 • Jag såg att ni sökte bloggare faktiskt. Inom vilket/vilka ämnen är det som gäller? Örebrorelaterat? Kan kanske vara intressant.

 • Inom alla områden, Örebrorelaterat eller inte, bara man har nåt att bjuda på så är det kalas.

 • Ok, kan vara intressant. Jag mailar dig under dagen.

 • Gör det…

 • Jon

  Då är ju bara frågan vad en nyhet är. En krock på R50? Själv föredrar jag faktiskt nyheter av journalister. Men jag kanske är lite partisk =). Schysst länkbete annars. Ta och tatuera in SEO och se hur många inlänkar du får!

 • Hehe ja det var lite oförklarande och konstigt formulerat kanske. Jag menar nyheter via polis bland annat, vad man nu kallar den typen av “nyheter”. Sedan hur vikttiga dessa nyheter är och hur snabbt man behöver få dem levererade kan man kanske diskutera. Däremot tror jag killarna som rapporterar på siten gör det för att det är kul, det är så jag uppfattat Utryckning.se. =)

 • Hehe angående en SEO-tatuering så vet jag inte om det är värt det. Skulle jag få ett par högkvalitativa inlänkar till varje site jag önskade för resten av livet så skulle jag lätt göra det. ;)

 • Den här är också rätt så frän, HTML-humor.

  http://blogg.svd.se/utvecklingsblogg?id=7772