Adrecordkontoret slash platsannons

Som utlovat flera gånger under veckan så kommer här en videorunda på det exklusiva Adrecordhögkvarteret.

This entry was posted in Entreprenörskap and tagged , , . Bookmark the permalink.
  • jag måste ju säga att jag blir lite nyfiken på vad det är för kompetenser jag måste ljuga ihop att jag har för att få jobba på Adrecord :) mao, vad är det ni söker egentligen?

  • Hehe! Kunskaper inom affiliatemarknadsföring är a och o. Arbetsuppgifter är helt enkelt att skapa samarbeten mellan våra affiliates och annonsörer. Tipsa affiliates om bra och passande annonsörer på ett proffsigt sätt utan spam och överdrivet “sälj”. =) Affiliates ska behandlas som affiliates vill bli behandlade. Här finns det brister i branschen och det vet alla som pysslar med affiliatemarknadsföring. Personen kommer att ha kontakt med både affiliates och annonsörer och rollen kan utvecklas till det man själv önskar typ. Allt handlar dock i slutändan om att tjäna cash på ett proffsigt och schysst sätt enligt uppsatta riktlinjer för alla inblandade. =)

  • Det är många företag som inte lägger ut annons på platsbanken för att inte drunkna i orelevanta platsansökningar, utan enbart info på hemsidan. De som går ett steg längre kanske bara lägger ut info på företagets officiella sociala medier.  Här kommer det som 2sekunders parentes i ett videoinlägg på VD-bloggen. Klockrent!  Men som sagt ryktet sprider sig redan i de sociala medierna :)

  • Jävligt snygg kontor! Hoppas ni hittar någon kunnig affiliate!