Affiliate-SM

I brist på bättre och en massa strul med ett risigt webbhotell nu på morgonen som gör att jag inte kan arbeta som planerat passar jag på att blogga lite.

För ett par månader sedan skrev jag om affiliate-sm för första gången då idén om en affiliatetävling kläcktes i en tråd på Bloggy. Nu är det verklighet tack vara Anton och Joel som jobbat hårt med att få till ett bra evenemang. Läs mer på den officiella webbplatsen för Affiliate-SM 2009 och anmäl er där om ni vill vara med. Anmäl er även till Adtraction som blev det affiliatenätverk som kommer att användas om ni inte redan har ett konto där.

Valet av att samarbeta med just Adtraction känns helt rätt. De står högst i topp bland de nätverk jag gärna arbetar med för tillfället. Deras gränssnitt är lättjobbat med bra möjligheter att få ut vettiga rapporter. Det är det inte alla som har tyvärr.

Den 15 september går startskottet för tävlingen och då återkommer jag här på bloggen.

Tips på bra webbhotell önskas

Slutligen tar jag gärna emot tips på bra svenska webbhotell (svenskt företag och servrar på svensk mark). Jag har för närvarande konton hos Binero, Oderland, Holmis, Serverconnect, Patrikweb och Scorpion Data. Funderar lite på O. & K. Webhotel, någon som har erfarenheter därifrån?

Uppdatering: Fixade upp en publik rapport från Pingdom över en webb om smslån jag har liggandes på Patrikweb. Inte den bästa upptiden och så här har det varit hela sommaren nu med ständigt lovade förbättringar från supporten och undanflykter. Dyk i rapporterna så ser ni att det är nedtider varenda dag. Hög tid nu att ta sitt pick och pack…

This entry was posted in Affiliatemarknadsföring and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.