Affiliatemarknadsföring och PPC via Facebook helt gratis

Lyssna noga nu för här kommer ett trevligt tips om hur du kan tjäna pengar på affiliatemarknadsföring utan att investera det minsta eget kapital.

Det handlar alltså om affiliatemarknadsföring och så kallad PPC (pay per click). Johan Wolf har på sin blogg skrivit en utmärkt guide om hur det fungerar med affiliatemarknadsföring och PPC.

Börja med att läsa guiden.

Gör sedan som Johan Wolf säger. Hitta ett bra ämne/nisch, vilket egentligenär ett helt eget kapitel, och skapa sedan en säljande webbplats där du presenterar erbjudanden från ett eller flera affiliateprogram. För att hitta lämpliga affiliateprogram för ditt ämne rekommenderar jag Andreas Bards sammanställning av nordiska annonsnätverk.

Annonsera sedan via Google Adwords eller helt gratis på Facebook. Via kuponger får du i en handvändning 250 dollar helt gratis att annonsera för på Facebook vilket är en utmärkt början.

Tanken med PPC är att din provision från affiliateprogramen ska finansiera och så klart överstiga det du lägger ut på annonsering i sökmotorerna eller på andra webbplatser, i det här fallet Facebook.

Som Johan säger så fint – “It takes money to make money” – stämmer så klart men att börja i liten skala med 250 dollar på Facebook kan innebära att du kommer riktigt långt utan att investera en enda krona.

Lycka till!

This entry was posted in Affiliatemarknadsföring, Sökmotorannonsering, Tips and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.
 • Då handlar det bara om att komma på en bra domän och nisch som inte redan är överfull.

  Ingen som vill bjuda på en idé? ;)

 • Hehe det är nog sådant som de flesta vill hålla för sig själva.

  Jag har nog själv en ganska bra grej tror jag som jag ska testa, får se hur det går.

 • Intressant tips du ger! kanske nåt att testa. Det svåra är ju att som Stefan säger att komma på ett bra domänamn och nisch.

 • Med gratis annonsering, som nu via Facebook, behöver det ju egentligen inte vara något avancerat. Det går ju att leta på några bra sista minuten-resor och göra reklam för och hoppas att någon nappar om man vill det.

  Sedan när man kör Adwords blir det så klart svårare när man måste betala själv för annonseringen och intäkterna måste överstiga utgifterna.

 • Pingback: tjäna pengar på affiliatemarknadsföring utan egen investering()

 • Hej Jonny,

  Visserligen är detta inlägg relativt gammalt men så vitt jag vet kostar det pengar (PPC) att annonsera på Facebook.

  Vänliga hälsningar,
  David

 • David, har du läst mitt inlägg? Det kostar pengar att annonsera normalt sett men man kan (kunde) via kuponger få krediter att annonsera för helt gratis. Vid tiden för inlägget kunde jag annonsera för $250 utan att investera något själv.

  Detta är säkert många gånger ett smart drag av Facebook för att få in nya annonsörer. Jag personligen har betalt för annonsering flera gånger efter dessa krediter.

 • Mycket bra tips! Men hur är det med kuponger nu? Finns det fortfarande?

  Hade tänkt att prova köra lite annonser för att marknadsföra min sajt http://www.jobbidag.se

  Nån här som har tips på var man kan få tag i kuponer nu ?