Affiliatemarknadsföring och PPC via Facebook helt gratis

Lyssna noga nu för här kommer ett trevligt tips om hur du kan tjäna pengar på affiliatemarknadsföring utan att investera det minsta eget kapital.

Det handlar alltså om affiliatemarknadsföring och så kallad PPC (pay per click). Johan Wolf har på sin blogg skrivit en utmärkt guide om hur det fungerar med affiliatemarknadsföring och PPC.

Börja med att läsa guiden.

Gör sedan som Johan Wolf säger. Hitta ett bra ämne/nisch, vilket egentligenär ett helt eget kapitel, och skapa sedan en säljande webbplats där du presenterar erbjudanden från ett eller flera affiliateprogram. För att hitta lämpliga affiliateprogram för ditt ämne rekommenderar jag Andreas Bards sammanställning av nordiska annonsnätverk.

Annonsera sedan via Google Adwords eller helt gratis på Facebook. Via kuponger får du i en handvändning 250 dollar helt gratis att annonsera för på Facebook vilket är en utmärkt början.

Tanken med PPC är att din provision från affiliateprogramen ska finansiera och så klart överstiga det du lägger ut på annonsering i sökmotorerna eller på andra webbplatser, i det här fallet Facebook.

Som Johan säger så fint – “It takes money to make money” – stämmer så klart men att börja i liten skala med 250 dollar på Facebook kan innebära att du kommer riktigt långt utan att investera en enda krona.

Lycka till!

This entry was posted in Affiliatemarknadsföring, Sökmotorannonsering, Tips and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.