Affiliaterelaterat

Söndag idag och här sitter jag med värk i hela kroppen efter gårdagens cykeltur runt Hjälmaren. Det känns bra att man klarat ett lopp motsvarande halva Vätternrundan för nu är det bara en månad kvar tills de 30 klassiska milen ska trampas. Nog om detta, tänkte passa på att tipsa om lite intressanta blogginlägg bland annat.

Plockat från bloggosfären

Markus Jalmerot satsar på valutahandel och poker

Markus Jalmerot som är en stor profil i SEO-branschen väljer nu att gå vidare och satsa på egna projekt, affiliatemarknadsföring och poker. Markus har en tid nu arbetat på det danska Internetmarknadsföringsföretaget Outrider men väljer nu alltså att satsa på bland annat valutahandel och senare i sommar som anställd på Cypern för att arbeta med SEO i pokerbranschen.

Markus är ett bra exempel på en affiliate som tar fram riktigt användbara tjänster och lägger ned tid på att hitta alternativa affiliateprogram och intäktsmöjligheter. Ett annat exempel är Markus webbtjänst för att hitta lediga lokaler som lanserades för något år sedan. Lycka till Markus!

Commission Junction publisherträff

Affiliatenätverket Commission Junction anordnar en ny träff för sina publishers den 4 juni. Tyvärr är jag i Alanya då och kan inte närvara men jag rekommenderar alla er som har möjlighet att besöka det här eventet. Jag var där i höstas och det var ett mycket trevligt initiativ som alltså bara inte var en engångsföreteelse.

Tack

Slutligen vill jag tacka Andreas Bard, du är grym. Den bloggposten värmde!

This entry was posted in Affiliatemarknadsföring and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.