Andra som skrivit om Crazy November

Det är inte många dagar kvar av november nu och mitt projekt Crazy November börjar lida mot sitt slut. Målet att producera en sajt dagligen har fallerat något och jag ligger ett par dagar på efterkälken men innan vi går in i december kommer alla 30 sajter vara online. I dagsläget har 20 sajter lanserats inom en mängd områden, bland annat ekonomi, resor och bildredigering.

Under de gångna veckorna har mitt projekt nämns i ett flertal bloggar vilket jag givetvis är mycket tacksam för eftersom det från första början givetvis var ett mål med projektet, att få publicitet. För det mesta är det positiva kommentarer och små notiser om mitt projekt. Hela listan, tror jag, med bloggar som skrivit om Crazy November presenteras nedan. Har du skrivit om projektet men finns inte med i listan? Pinga mig.

Tack alla ni som bloggat! Fortsätt gärna att blogga, både positivt och negativt är guld värt. Och givetvis också ett stort tack till alla som kommenterat här på bloggen!

This entry was posted in Webbprojekt and tagged , , . Bookmark the permalink.