Bevaka landningssidor

Offer Snitch är en webbapplikation skapad av Internetmarknadsföraren Ian Fernando för att hålla koll på landningssidor. Applikationen kontrollerar enligt specificerad tidsintervall annonsörens landningssida och letar efter strukturella förändringar.

Ponera att landningssidan har ett enkelt formulär som konverterar bra för den betalda trafik du skickar till den via till exempel Google Adwords. Helt plötsligt görs betydande justeringar på sidan som påverkar konverteringen negativt utan att du blir informerad. Det är här Offer Snitch hjälper dig med bevakningen och informerar om eventuella justeringar som görs av annonsören mitt under pågående kampanj.

Offer Snitch spindlar landningssidan så ofta som var femte minut om du så önskar. Det finns en gratisversion som bjuder på 100 MB överföring per månad för att testa tjänsten. Nästa steg är 1 GB för 15 dollar och det lär man ju kunna bevaka en del med. Förutom att bevaka landningssidor kontrolleras redirects och rapporterar eventuella variationer.

Klockrent och smart litet verktyg! Framför allt om man jobbar med köpt trafik till produkt- och erbjudandespecifika landningssidor.

This entry was posted in Affiliatemarknadsföring and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.