Crazy November dag 10, ståuppkomiker

Ståuppkomiker är hett och så även på nätet och därför tänkte jag att det kunde vara läge att komplettera min sedan tidigare webb om svenska komiker med ett nischat alternativ för enbart ståuppkomiker. Även om de flesta svenska komiker även pysslar med ståupp i mer eller mindre omfattning så kände jag att det kunde vara bra med ett komplement.

Fattigt med innehåll nu men lite information om bland andra Magnus Betnér och Björn Gustafsson finns det allt för den som är sugen på lite läsning om troligtvis de två största namnen i stand up-svängen just nu.

Tack för idag, imorgon går jag in på den elfte dagen i mitt webbprojekt som sträcker sig över hela november med en daglig sitelansering.

This entry was posted in Webbprojekt and tagged , , , . Bookmark the permalink.