Deklarationstider och tävling

För ett par veckor sedan kom årets deklaration från Skatteverket och april blir alltså en månad med att få alla siffror att hamna i rätt rutor. Detta blir tredje gången jag deklarerar som egen företagare och andra gången jag gör det på egen hand, första året tog jag hjälp av en revisor. Det är inga konstigheter egentligen mer än att det går åt en del tid för att förstå och göra rätt.

Till min hjälp den här gången för att hitta lite smarta avdrag har jag boken Avdragslexikon 2008. Andreas Bard som tipsade mig om boken anordnar nu en tävling där han delar ut tre exemplar av boken. Även jag är med i tävlingen i och med det här inlägget, se mer information om det på tävlingssidan.

Skulle det nu bli så att jag råkar vinna så behöver jag ju inte ett till exemplar av boken utan jag skickar då i så fall vidare boken till någon som kommenterar det här inlägget. Ni behöver bara säga hej.

This entry was posted in Ekonomi, Företagande, Tävlingar and tagged , , , , . Bookmark the permalink.