Den obligatoriska kontorsbilden

För att få den rätta känslan av min arbetsvecka måste ni ju få den obligatoriska kontorsbilden. Så här ser det ut. Det blir tyvärr inte mer exklusivt än så här.

Arbetsplats

Senare i veckan (när jag fått upp adventsstjärnorna) ska jag bjuda på en riktig rundtur på kontoret. Appropå att hänga upp adventsstjärnor förresten. Som egenföretagare är man inte bara egenföretagare utan man är även inredare, vaktmästare, inköpare, toalettstädare, schemaläggare, trädgårdsmästare, sopgubbe och säkert 150 andra yrken på en och samma gång. Problemet är bara att man knappt får lön för ett.

This entry was posted in Entreprenörskap and tagged , , . Bookmark the permalink.
  • Anonymous

    Alltså, inredare är väl lite att ta i? Tror du skulle få svårt att ta betalt för det iaf ;)
    Varför har jag inte hälsat på dig än? Jag är ju sämst.

  • Visst är det så! Det är ändå sällan vi har kundbesök, ingen som vill komma till Örebro. =) Jag funderar på att styra upp en glöggkväll här i december och då bjuder jag in dig så ser vi om det passar.