Det här med sport

Motion och sport är skitviktigt för att må bra, det har jag sagt förut. Ni som följer den här bloggen vet att jag åkte Vasaloppet (öppet spår) i vintras och jobbar på att genomföra En Svensk Klassiker i år. Vasaloppet, Vätternrundan och Vansbrosimningen är avverkade och nu återstår bara Lidingöloppet i slutet av september. Det ser med andra ord ut att gå vägen även om krampen jag fick i söndags i ena vaden 300 meter innan målet i Vansbrosimningen höll på att sänka mig till Västerdalälvens mörka botten i knappa 16 graders högt strömmande vatten.

Nummerlappar

Cykelvasan nästa

Utöver de delar som ingår i En Svensk Klassiker så har jag cyklat Hjälmaren Runt och bokade i dagarna in mig i premiären av Cykelvasan den 16 augusti. Cykelvasan är intressant eftersom det är en ny satsning av gänget bakom skidloppen som körs under vintern. Här är det i stället mountainbike som gäller i samma spår som skidorna körs i stort sett, för som jag förstått det måste vissa myrar rundas bland annat så det kommer att bli något längre på mountainbiken.

Streamingsponsor sökes

Jag har hittat, med hjälp av Björn och Jonathan (tack grabbar!), en intresserad sponsor där vi ska försöka streama mitt lopp med hjälmkamera ut på webben, men inget är spikat ännu (det är tydligen semestertider). Jag hoppas att detta ska gå att ro i hamn på något sätt. Andra sponsorer som kan hjälpa till med streaming och utrustning är välkomna att höra av sig. Förhoppningsvis ska man kunna få lite bra PR runt det hela som alla inblandade tjänar på.

3G-täckningen längs med Vasaloppspåret är väl utbyggd. Men det är bråttom, om en månad går starten. Jag kommer att återkomma med mer information här på bloggen om hur det hela utvecklar sig. Så för er som vill se MTB-action i webbläsaren rekommenderar jag att ni bokar in starten den 16 augusti, runt 9.00 på förmiddagen. Ladda med snacks så laddar jag med kolhydrater och väloljade växlar.

Ny blogg om sport och träning

Den här bloggen ska egentligen endast handla om webben, marknadsföring, SEO, affiliate och PPC men det händer att det slinker in andra inlägg emellanåt som ni säkert märker. Jag har alltid försökt att koppla samman mina sportrelaterade inlägg här med mina webbsatsningar så gott det går. Dock har jag känt att jag vill blogga mer ingående om min träning, och kanske även annat mer privat, och därför kommer jag inom kort köra igång en separat blogg för det på elofsson.org, en domän som tidigare varit pekad hit. Följ mig där om det är intressant (fel, det kommer att bli sjukt intressant och ocensurerat), här på bloggen ska det fokuseras på internetmarknadsföring.

Ni får ha överseende med att jag i det här inlägget klämde in lite länkar till ännu ej utvecklade sportwebbar. De är på gång, som så mycket annat…

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.