Domäninvesteringar

Peter Forsman, känd som Internet Sweden, rapporterade nyligen om att han säljer av hela sitt domäninnehav och det med snabba ryck i ett auktionsförfarande på sin webbplats Internetsweden.se. Peter har med största sannolikhet det största innehavet av .nu-domäner och bland dessa finns så klart en mängd godingar. Igår såldes bland annat pengar.nu och bank.nu för 6152 EUR respektive 2894 EUR.

Själv kan jag så klart inte hålla fingrarna borta när fina domäner finns till försäljning och även om min budget inte räckte till bank.nu och pengar.nu lyckades jag komma över sokmotoroptimering.nu, snabblan.nu, programmering.nu samt mountainbike.nu. Jag har lösa planer för samtliga av dessa men jag ber att få återkomma under våren med vad som händer.

Auktionerna fortsätter och är du sugen på domäner går det snabbt att öppna ett konto och ge sig in i stridigheterna. Idag avgörs bland annat kurs.nu, bostadsratt.nu och melodifestivalen.nu. Ytterligare auktioner för fina domäner kommer att avgöras under kommande dagar och troligtvis är det inte färdigshoppat för min del än.

Markus Jalmerot har köpt diabetes.nu och brottning.nu. Kommentera gärna här om du köpt några domäner eller varit med i budgivningen.

Slutligen vill jag så klart önska Peter Forsman all lycka i sin nya roll hos .SE. Peter som troligtvis är den mest domänkunnige i detta avlånga land kommer att göra stor nytta och bland annat göra det svårt att komma över bra domännamn med oschyssta metoder. Det bästa som kunde hända domänsverige utan tvekan!

This entry was posted in Domäner and tagged , . Bookmark the permalink.