Dropbox- och Spotify-invites

Full rulle för mig i dessa tider, mest kundjobb men också en del egna projekt. Tänkte att jag kanske ibland skulle börja blogga som Bard med vad jag pysslar med om dagarna, om det nu finns intresse för det. Är det intressant över huvud taget? I vilket fall skulle det nog motivera mig att arbeta lite hårdare för att ha något att blogga om.

I dessa sommartider då man flänger runt lite extra så vill man kanske komma åt sina filer oavsett om man ligger i hängmattan eller hänger på ett Internetcafé i Hammamet. Därför delar jag ut invites till Dropbox för den som önskar. Dropbox underlättar oerhört för mig då jag vart jag än är har tillgång till viktiga och aktuella filer. Har även fyra invites till Spotify om det finns någon som inte har fått det ännu. Bara att kommentera.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink.