Dubbla bloggposter via RSS för vissa

Tidigare bloggade jag under domänen elofsson.org vilken har legat kvar online sedan jag övergick till att blogga här på jonnyelofsson.se för ett par månader sedan. Nu, kanske inte en dag för tidigt, lade jag in en 301 redirect som slussar vidare all trafik från elofsson.org hit till jonnyelofsson.se. Med denna 301 redirect talar jag också om för sökmotorerna att jag flyttat vilket är bra ur sökmotoroptimeringssynpunkt.

Vidarebefordringen gjorde också att min RSS-feed med blogginlägg på elofsson.org snappade upp mina nya inlägg som jag skrivit här under jonnyelofsson.se och ni som haft båda flödena i er RSS-läsare kan ha fått en radda dubletter idag. Jag beklagar det. För mig blev det också en nyttig vetskap inför framtiden då bloggar med flöden ska flyttas.

This entry was posted in Blogg, Sökmotoroptimering and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.