EK11

EK11, #ek11 på Twitter, var namnet på den konferens jag var på under den gångna veckan utanför Falkenberg. EK står för entreprenörskollo och 11 var alltså årets upplaga. Förra året hade vi den första vändan i Falkenberg men i år styrde vi upp lite bättre med sessioner kring Internetmarknadsföring, e-handel och nätbusiness samtidigt som vi höll på under hela veckan, mån-fre. Jag skippar att berätta i detalj om sessionerna då Anders gjort det bra på sin blogg och levererar istället lite sköna bilder från veckan.

Altanhäng

Sedvanligt solhäng på altanen. Veckan pendlade mellan regn och sol i en härlig mix. För mycket sol är kontraproduktivt för sånna som oss.

Boule

Att vara vass på Boule eller Internetmarknadsföring är inget man blir rik på som synes. Eller är det just snålheten som gör att någon kanske kan åka Porsche till EK12?

Benny och Jakob provar öl

Benny och Jakob har ölprovning med polska burkar som Jakobs pappa lämnat kvar i kylen. Den ena hette “Strong” och mer behöver jag inte säga… Benny har nog sällskapets bästa domän för övrigt, matkasse med ändelsen punkt se. Hur strong är inte den? Köp den Lina, 2 millar och en Porsche minst!

Fotografering av delikatesser

Billy fotar delikatesser till sin sajt om delikatesser.

Jakob i hängmattan

Ett stort tack till Jakob Naredi och hans familj som lånar ut huset till oss. Jakob har även styrt upp den här konferensen riktigt bra. Slapp i mattan är han värd medan pengarna spelas upp av de stackare som besöker Dream Builders sajt om skraplotter.

Kneg

Kneg.

Johannes i hängmattan

Nackspärr.biz är ledig för registrering nu när jag kollar efter. Kanske ett kommande projekt för Johannes?

Promenad

Promenad med gänget. Höger i frontlinjen är Johan E Johansson som är Adrecords bästa buggrapporterare. Johan har många roliga projekt på gång och en session vi hade under veckan handlade om det kommande projektet Fyndgatan.

Grabbarna på restaurangen

Sista kvällen med gänget.

Andra som bloggat om EK11

This entry was posted in Entreprenörskap and tagged , , , , . Bookmark the permalink.