Elmeta får en företagsblogg

Då var det premiär för en företagsblogg till mitt företag Elmeta. Det ska bli kul att blogga om vad som händer i företaget samtidigt som en blogg är attraktiv för både besökare och sökmotorer. Vad gäller sökmotorer så håller jag för tillfället på med att optimera företagssiten att ranka bra på sökord/fraser som webbyrå i Örebro och sökmotoroptimering Örebro.

I samband med installationen av den här nya företagsbloggen så kom jag även i kontakt med nya versionen av WordPress. Version 2.5 är verkligen en ansiktslyftning med en mängd nya trevliga funktioner som jag får bekanta mig med här framöver.

Här på tur står att integrera Elmeta-bloggen i webbplatsens övriga layout, men det hinns nog inte med idag.

This entry was posted in Blogg, Företagande, Sökmotoroptimering and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.