Entreprenörskollo på västkusten

I början av veckan träffades ett glatt webbgäng i Falkenberg där Jakob på Dream Builders bjöd in till sin familjs stuga i Falkenberg. Han sa stuga utan el men när vi kom dit var det en riktig drömkåk skulle man kunna säga. Tack alla för ett par riktigt grymma dagar! Nedan följer ett par bilder från entreprenörskollot som det blev att vi kallade det.

Havet

Klipphäng i Falkenberg. Jakob närmast tittar bort i horisonten och pokersatsningen med pokerrum på nätet.

Grillat

Det grillades en hel del och Bard börjar se lite hängig ut efter all bearnaisesås.

Fotboll

Tre fotbollsmatcher och en straffturnering hann vi med också.

Billigt

Fruktansvääärt biiiilliigt säger Billiga Billy på dalmålsbrytning bara för att driva med mig. Billigt är det också i hans butik med tillbehör till din iPhone.

Arbete

Benny staplar sten lika bra som han staplat ihop sin nya webb om http://www.stockholmhotell.se/. Missa inte Bennys senaste bloggpost där han på ett trevligt sätt beskriver arbetet med att bygga upp hotellsajten.

Datorer

Anders låtsasjobbar men sanningen är den att han druckit för många danska fatöl för att minnas lösenordet. Missa förresten inte Anders transparenta redovisning om hur det gick med hans webbsatsning på Fotbolls-VM i Sydafrika. Det är riktigt kul med dessa öppna redovisningar. Bra jobb!

This entry was posted in Möten and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.