Försäljningsstatus och dags för rea

Försaljning reaNi som följer den här bloggen vet att jag släppte en lista för några veckor sedan med webbar och domäner till försäljning. Hur har det då gått kan man kanske undra.

Någon dag efter att jag släppte listan hörde en större aktör inom SEO och SEM av sig och var intresserade av att köpa rubbet. Klockrent tyckte jag så klart och smidigt med en stor försäljning istället för många små. Dessvärre sket sig dealen.

Företaget i fråga drog på det hela i över två veckor, kommunicerade dåligt och struntade i utlovade deadlines under förhandlingen. Under den här tiden var jag dessutom tvungen att hålla övriga budgivare och spekulanter informerade om läget.

Det blev en utdragen process och ingen champagnekork i taket alltså, det är nämligen så man firar försäljningar och fina avslut i IT-branschen har jag hört. Kanske även om man blåser folk på pengar i och för sig.

Sålt

I dagsläget har jag sålt tre domäner och en webb. Modebilder.se, resepriser.se, dubbelrum.se och sokmotoroptimering.nu (överlåtelse pågår) har bytt ägare.

Nu blir det rea

Nu blir det sen mellandagsrea och jag ger 30% off på riktpriserna, prutat och klart med andra ord. Låter detta rulla under två veckor innan det blir försäljningsstopp.

Vad händer sen

Kvarblivna webbar och domäner, bortsett från ett par, efter rean kommer att skänkas bort mot en motprestation. Mer information om detta kommer under våren.

This entry was posted in Domäner and tagged , , , . Bookmark the permalink.