Gillar du banners? Upp till bevis!

YourAd på Bitterblondin.seIgår kväll rullade vi (Adrecord) ut vår nya version av YourAd även om inte alla bitar ännu är på plats. Det här traditionella med att man inte ska vänta in perfekthet, för den infinner sig aldrig, är något som måste praktiseras för att över huvud taget komma framåt. Jag har alltid haft svårt för det.

Buggfixar i gränssnittet då man skapar sin YourAd i kontrollpanelen på Adrecord och möjlighet att lägga till en gillaknapp från Facebook direkt på bannern är de största nyheterna nu. Även möjligheten att sätta rubrik på mallar och öppna klick i nytt fönster är nytt.

Bloggaren En Bitter Blondin har aktiverat en gillaknapp på sin banner (visas även här till höger) och jag har aktiverat knappen på min YourAd högst upp här i bloggen. Testa att gilla! Den lilla Adrecord-loggan i bannerfoten länkar till den sida som gillas som presenterar samma produkter som visas i YourAd-bannern.

Bannern intåg i sociala medier! Nu hoppas vi på att detta ska ge rejält ökad intjäning till våra publishers och ökad trafik till våra annonsörer!

This entry was posted in Adrecord and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.
  •  Helt klart smart.

    Men jag har fortfarande svårt för designen på yourad. Det ser alldeles för mycket ut som en table. Skippa den bordern mellan produkterna och lägg till 1-2 rader produkttext? 

  • Toppenfeedback! Jag har dumt nog inte tänkt så mycket på det. Det bästa vore ju att ge publishers mer valfrihet i hur det ska se ut och presenteras. Vi tar till oss och med all säkerhet kommer det att komma uppdateringar kring utseendet längre fram. Tack!

  •  Bra jobbat, Jonny och Jesper! Det är imponerande snyggt, både design- och teknikmässigt.

  • Tackar! Det värmer. Vi har slitit, men mest Jesper som gjort ett kanonjobb med all teknik. =)