Gillar du banners? Upp till bevis!

YourAd på Bitterblondin.seIgår kväll rullade vi (Adrecord) ut vår nya version av YourAd även om inte alla bitar ännu är på plats. Det här traditionella med att man inte ska vänta in perfekthet, för den infinner sig aldrig, är något som måste praktiseras för att över huvud taget komma framåt. Jag har alltid haft svårt för det.

Buggfixar i gränssnittet då man skapar sin YourAd i kontrollpanelen på Adrecord och möjlighet att lägga till en gillaknapp från Facebook direkt på bannern är de största nyheterna nu. Även möjligheten att sätta rubrik på mallar och öppna klick i nytt fönster är nytt.

Bloggaren En Bitter Blondin har aktiverat en gillaknapp på sin banner (visas även här till höger) och jag har aktiverat knappen på min YourAd högst upp här i bloggen. Testa att gilla! Den lilla Adrecord-loggan i bannerfoten länkar till den sida som gillas som presenterar samma produkter som visas i YourAd-bannern.

Bannern intåg i sociala medier! Nu hoppas vi på att detta ska ge rejält ökad intjäning till våra publishers och ökad trafik till våra annonsörer!

This entry was posted in Adrecord and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.