Smarta funktioner i Gmail med Gmail Labs

Google LabsMånga som läser den här bloggen använder Googles Gmail för sin e-posthantering och vad många säkert inte vet så finns det en del smarta verktyg man kan aktivera för att snabba upp arbetet i Gmail.

Jag var själv helt ovetandes om detta fram tills alldeles nyss men har nu aktiverat fyra smarta funktioner via Gmail Labs som man hittar under “Inställningar” och sedan “Labs” i webbgränssnittet för Gmail.

Det finns ett helt koppel av funktioner att aktivera och nedan är de jag kopplade på som kommer att spara mig en hel del tid och knapptryck.

  • Uppdatera POP-kontonHämta meddelanden från dina POP-konton när du vill genom att klicka på uppdateringslänken överst i Inkorgen.
  • Google Kalender-gadgetLägger till en ruta i den vänstra kolumnen som visar din Google Kalender. Se kommande händelser, platser och information.
  • SignaturjusteringPlacerar din signatur före den citerade texten i ett svar och tar bort den streckade raden som läggs in före signaturer.
  • Skicka & ArkiveraLägger till en knapp i formuläret för nytt e-postmeddelande så att du kan svara på meddelanden och arkivera e-postkonversationer som en enda åtgärd.
This entry was posted in Webben and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.