Gott Nytt År

Tack WordPress för ett prima bloggverktyg som låter mig publicera detta inlägg prick 23:59 på nyårsafton utan att jag ens behöver vara i närheten. För när detta publiceras står jag garanterat utomhus och firar in det nya året genom att sätta fyr på några tunga raketer och annat krutigt.

Nu har ytterligare ett år passerat, ett år som för mig inneburit många förändringar. Det bästa är att jag tagit steget från en “trygg” anställning till eget företagande kombinerat med studier. Heltidsstudier visserligen men det finns ändå mycket tid för den egna verksamheten. Jag har satt upp tio mål inför nästa år och det ska bli en fröjd att jobba för att försöka uppnå dessa i så stor utsträckning som möjligt. Det var länge sedan jag kände en så pass stor motivation som jag känner inför nästa år. Det kommer att bli en enormt spännande resa där jag givetvis kommer att rapportera löpande här på bloggen.

Det har under den gångna hösten, sedan uppstarten av denna blogg, varit svårt för mig att finna intressanta teman att blogga om. Jag har inte varit inblandad i några intressanta projekt och tiden har inte riktigt funnits till för olika fördjupningar i webbrelaterade ämnen. Tidsbristen under de senaste månaderna beror på att jag haft flera kundprojekt att slutföra och även vissa eftersläpningar med min anställning. Men nu med ett nytt år framför mig och med flera intressanta projekt i startgroparna så kommer det givetvis att bli uppföljningar här på bloggen om dessa. Dessutom så ska jag försöka få ur mig lite intressanta artiklar och guider inom temat webb, länkbete är aldrig fel för att klämma in lite SEO-termer här på slutklämmen av 2007.

Slutligen innan året är slut vill jag passa på att tacka alla för det gångna året. Familj, släkt, vänner och arbetskollegor men också alla ni bloggare som inspirerat mig under året som gått. För att nämna några kan vi ta Hjalmar, Andreas, Kristoffer, Anton, Niklas, Marcus, Daniel, Björn, Dan och Nikke.

Gott Nytt År!

This entry was posted in Allmänt, Företagande and tagged , , , , . Bookmark the permalink.