Grattis syrran här får du en muminmugg

Anton Malmberg och Joel FalckI helgen var det kalas och firande av syrrans nytagna apotekarexamen. Självklart ska det ges presenter och muminmuggar gillar hon. I julas sprang jag runt på Åhlens i jakt på en mugg som önskades men det sket sig eftersom rätt modeller inte stod på hyllan. Nu har jag fått det mycket enklare när Anton och Joel lanserat en e-butik helt specialiserad på muminmuggar, de har inte mindre än nitton olika modeller i lager. Säsongsmodellen Siesta fick passa bra för det här tillfället och nu hoppas jag Anton och Joel styr upp en funktion där syrran kan gå in och pricka av i vilken ordning hon vill ha modellerna fortsättningsvis och att jag enkelt kan få påminnelser för beställning innan jul och hennes födelsedag. Dessutom kanske det inte vore så tokigt att erbjuda prenumerationsmöjligheter där en mugg skickas varje månad eller kvartal så länge prenumerationen fortlöper.

Muminmuggar.se är ett klockrent exempel på nischad e-handel där Anton och Joel gör allt rätt med allt vad fan pages på Facebook och spridning i sociala medier heter. Lycka till med butiken och snyggt jobb hittills!

Ja i alla fall, vi (nej jag tar inte åt mig och är knappast välutbildad själv men det känns ändå bra så klart) blev plötsligt en välutbildad familj och med arton år i skolan är det nu dags att börja arbeta som apoterkare i Norge för syrran, det är bara att lyfta på hatten och säga grattis samt önska ett stort lycka till!

Ni som läser det här och vill beställa muminmuggar får just nu 15 procent rabatt om ni uppger koden tack-jonny i kassan vid beställning, gäller till och med den 15 augusti.

Syrran får en muminmugg, modell Siesta

This entry was posted in E-handel and tagged , , , , . Bookmark the permalink.