Hammamet i Tunisien

I våras var jag på en veckas semester i Hammamet som ligger i Tunisien och vad passar då inte bättre än att göra en liten reseguide om just Hammamet.

Denna söndagkväll den 13 juli fick alltså bli en SEO Sunday helt enkelt. För er som inte vet vad SEO Sunday är så är det bara att läsa på.

Nu är grunden lagd och jag kommer här framöver att hotta upp guiden om Hammamet ytterligare och bredda innehållet ännu mer med de resor vi gjorde utanför själva Hammamet. Nu finns det att läsa lite kort om bland annat mat i Tunisien, Yasmine Hammamet och golf i Hammamet. Inte så mycket innehåll och texter ännu som sagt men det kommer att uppdateras löpande här framöver.

Jag återkommer till övriga deltagare i SEO Sunday och deras projekt i en separat bloggpost. Finns nu att läsa här.

Nedan en bild på mig i staden Kairouan, med Stora Moskén i bakgrunden, som ligger sydväst om Hammamet. Se och njut här för i reseguiden har jag inga bilder på mig själv.

Tunisien - Kairouan

This entry was posted in Webbprojekt and tagged , , . Bookmark the permalink.