Hänt i bilder på senaste

När inte orden räcker till eller tiden är för knapp till att skriva långa blogginlägg får man bildblogga. Här en kort sammanfattning över vad som händer på jobbet.

Kundbingo och japanskt

Nicklas dricker japanskt och firar sina nya konsultjobb med att spela kundbingo. Det där måste vara den enda bingo där man över huvud taget kan få bingo.

Röd vägg

Vi har fått en röd fondvägg på kontoret. Nicklas har dessutom köpt en stilig klocka som tyvärr inte har kommit upp än.

Notera också den nya soffan. En riktig budgetvariant, precis som det ska vara i IT-branschen. Adlantic har faktiskt en exakt likadan så vi kan väl från och med nu säga att det är soffor för max 2000 spänn från Ikea som gäller om man även vill kunna betala provision till affiliates. Adlantic söker förresten en in-house-ppc-snubbe (Adwords, Facebook Ads etc) just nu. Motsvarigheten till snubbe fungerar säkert också även om det kan klassas som en bristvara.

Appropå provision. Adfair som jag länkade till i en tidigare bloggpost har faktiskt börjat betala sina publishers nu, tack för det.

Adlantic, Adfair, Adtraction OCH Adrecord. Fantasin är på topp.

Segment Adrecord

Loopia skickar som vanligt en massa fakturor till en domänpundare som mig men att skissa på segmentupplägget i ett affiliatenätverk är så sjukt kul att det till och med är roligt att betala fakturor och att vara anställd igen.

Blomma Adrecord

Tomaz andra hälft Lina var förbi på kontoret och lämnade en blomma och önskade grattis till det nya projektet. Grymt tack för det!

I bakgrunden ser vi sophögen som bara växer och växer, mest är det urdruckna Red Bull-burkar och äppelskruttar. Det är Tomaz som är frukt- och städansvarig den här veckan så förhoppningsvis gör han något åt detta innan han tar helg.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.