Hänt i veckan

I brist på bättre, och eftersom jag äntligen skaffat en ny digitalkamera, kör jag lite sköna sommarbilder (morsans sida) från den senaste veckan och utlovar en affiliaterelaterad post senare i veckan. Edit: Kunde inte hålla mig, blev lite affiliaterelaterat i alla fall så fortsätt läsa…

Social Distortion

I slutet av förra veckan spelade Social Distortion på West Coast Riot i Göteborg, en helt underbar spelning som blir svårslagen som årets höjdpunkt för mig. Filmade även hela Don’t Drag Me Down för den som vill ha fullständig njutning.

Inlines

Vädret har ju varit på topp nu ett tag och eftersom det är en bit till badet här i Örebro och cykeln är på service inför CykelVasan i augusti blev det att återuppta inlinesåkningen efter ett tioårigt uppehåll. Ganska stabilt för att vara första turen på bra länge, eller hur? Dessutom bör det vara ganska bra träning inför SkejtVasan. Puh, nu gjorde jag bort mig. Kommer att bli en hård Vasaloppsvecka 2010.

Blogg-guiden

En fågel viskade i mitt öra att den här bloggen tydligen var med i en artikeln om sökmotoroptimering i den nya tidningen Blogg-guiden. Det tackar vi givetvis för men helt rätt känns det inte eftersom jag väldigt sällan bloggar om just sökmotoroptimering. Kul ändå att få dela sida med Marcus Westberg, Nikke Lindqvist och Simon Sundén.

Skrivbord med fläkt

Var tidigare idag och lunchade med Tomaz och efter mat och glass lurade jag med honom till en fiskeaffär så nu ska han förutom att vara låna pengar-kungen även bli en riktig friluftsmänniska. Mellan drag, fiskespön och håvar snackade vi om att testa fiskenischen på nätet som affiliates. Fishit har i alla fall tidigare haft ett affiliateprogram vet jag. Vi får se, klipper in ett citat som kanske får någon annan att nappa.

“Enligt siffror från SCB och organisationen Sportfiskarna är det tre miljoner svenskar som fiskar någon gång per år och av dem är det 400 000 personer som klassar fisket som sitt största fritidsintresse.”

Källa: PRO om flugfiske

Fick skjuts förbi Rusta också av Tomaz och köpte mig en välbehövig bordsfläkt till datorhörnan. Nästa investering blir en ny stol.

Slutligen vill jag uppmana till att dricka mycket vatten i värmen, men skippa fjantvattnet i behållare. Garanterat någon slipsnisse med på tok för hög lön och för lite att göra som kommit på den smarta idén att ersätta vårt fina svenska kranvatten med den här soppan.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.