Hänt i veckan

I brist på bättre, och eftersom jag äntligen skaffat en ny digitalkamera, kör jag lite sköna sommarbilder (morsans sida) från den senaste veckan och utlovar en affiliaterelaterad post senare i veckan. Edit: Kunde inte hålla mig, blev lite affiliaterelaterat i alla fall så fortsätt läsa…

Social Distortion

I slutet av förra veckan spelade Social Distortion på West Coast Riot i Göteborg, en helt underbar spelning som blir svårslagen som årets höjdpunkt för mig. Filmade även hela Don’t Drag Me Down för den som vill ha fullständig njutning.

Inlines

Vädret har ju varit på topp nu ett tag och eftersom det är en bit till badet här i Örebro och cykeln är på service inför CykelVasan i augusti blev det att återuppta inlinesåkningen efter ett tioårigt uppehåll. Ganska stabilt för att vara första turen på bra länge, eller hur? Dessutom bör det vara ganska bra träning inför SkejtVasan. Puh, nu gjorde jag bort mig. Kommer att bli en hård Vasaloppsvecka 2010.

Blogg-guiden

En fågel viskade i mitt öra att den här bloggen tydligen var med i en artikeln om sökmotoroptimering i den nya tidningen Blogg-guiden. Det tackar vi givetvis för men helt rätt känns det inte eftersom jag väldigt sällan bloggar om just sökmotoroptimering. Kul ändå att få dela sida med Marcus Westberg, Nikke Lindqvist och Simon Sundén.

Skrivbord med fläkt

Var tidigare idag och lunchade med Tomaz och efter mat och glass lurade jag med honom till en fiskeaffär så nu ska han förutom att vara låna pengar-kungen även bli en riktig friluftsmänniska. Mellan drag, fiskespön och håvar snackade vi om att testa fiskenischen på nätet som affiliates. Fishit har i alla fall tidigare haft ett affiliateprogram vet jag. Vi får se, klipper in ett citat som kanske får någon annan att nappa.

“Enligt siffror från SCB och organisationen Sportfiskarna är det tre miljoner svenskar som fiskar någon gång per år och av dem är det 400 000 personer som klassar fisket som sitt största fritidsintresse.”

Källa: PRO om flugfiske

Fick skjuts förbi Rusta också av Tomaz och köpte mig en välbehövig bordsfläkt till datorhörnan. Nästa investering blir en ny stol.

Slutligen vill jag uppmana till att dricka mycket vatten i värmen, men skippa fjantvattnet i behållare. Garanterat någon slipsnisse med på tok för hög lön och för lite att göra som kommit på den smarta idén att ersätta vårt fina svenska kranvatten med den här soppan.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.
 • Tack för länken, lunchen och hjälpen med att välja fiskespö! Vi får ta en tur och testa spöet under sommaren.

  Du glömde förövrigt att berätta om hur du sprang ur fiskebutiken med stöldlarmet tjutandes efter dig ;-)

 • Tack själv! Haha dyr tröja köper man och varje gång man glider ut ur en butik tjuter larmet som om man vore värsta tattaren. Det ska inte vara lätt.

 • Tjena! Nice bloggat!

  Ska själv skriva en liten post om att våra bloggar vart uppmärksammade. Riktigt nice :)

 • Jon

  Kul med publiceringen! Men det kanske är en Magnusochbrassegrej och vi ska köra “en ska bort”?

 • Först får jag tacka för länken till omDigitalkameror. Har precis gjort klart med en skribent så att det blir fart på sajten igen. Vad blev det för kamera för din del?

  Angående West Coast Riot så blev det lite trist. Vi var ett gäng uppe förra året och tyckte att det var oerhört bra, men pga för litet utbud av artister denna gången så beslutade vi oss för att inte åka i år. Om jag vetat att du skulle åka dit så hade det förmodligen blivit ett annat beslut. : )

 • Meh! Har du en likadan skärm som jag?

 • Vackert!

 • Marcus, tack!

  Jon, haha ja kanske.

  Stefan, Varsågod. ;) Det blev en Canon Ixus 85 IS. Har haft en undermodell tidigare och var supernöjd, men den åkte åt “fel håll” i en separation för nåt år sen. Hehe vilken osis med festivalen då, nästa gång!

  Björn, haha kanske. Samsung SyncMaster 2443BW, 24″.

  Bard, tack!

 • Jag får, sent om sänder, gratulera till publicering i Blogg-guiden. Även om du inte skriver om så ofta om sökmotorsoptimering så gör du det ändå väldigt bra, när det händer.

  Fishit verkar ju vara riktigt intressant. Har du testat att beställa något från dem?

 • Tack!

  Nej har aldrig handlat fiskeprylar på nätet faktiskt, men det lär väl bli ändring på det snart tror jag.

 • Tack för kul artikel