Hemma från kontoret

Jag nämnde lite löst här om dagen att jag fixat kontor, eller kontorsplats kanske man ska säga. För från och med igår tillbringar större delen av min arbetstid på gamla regementsområdet i Örebro där jag hyr kontorsplats hos Onesys AB.

Det var en obeskrivligt skön känsla att kliva över tröskeln här hemma nyss, att få komma hem från arbetet.

Jag har ju till och från tittat på olika kontorslösningar den senaste tiden men möjligheten att hyra kontorsplats hos ett företag som redan arbetar med webben och pysslar med i princip samma saker som jag gör är ju helt perfekt. Alternativen hade varit att sitta kvar hemma en meter från sängen iförd kalsonger och en sunkig t-shirt eller ensam i någon annan kontorsskrubb.

Tanken nu är att jag ska kunna strukturera upp mitt liv, enklare kunna skilja på arbetstid och fritid. Nu har jag tjockt den här veckan och kvällsjobb väntar, men på sikt är målet att försöka koncentrera merparten av arbetet till enbart kontorstider.

Nu väntar matlagning och matdosa tills imorgon. Problemet är bara att jag nog inte har någon lämplig matdosa…

This entry was posted in Företagande and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.