Höst, komiker och varvtalsregulatorer

  • Mamma fotar vidare och avdelningen med höstbilder bjuder nu på en hel del fina bilder från Bergslagen. Det trevliga är att Google bjuder på en hel del sökmotortrafik då sidan rankat bra på just sökordet “höstbilder” under några veckor. Ibland till och med topp fem.
  • Ludwig som studerar på samma utbildning som jag gör säljer tillsammans med sin pappa varvtalsregulatorer och annat tekniskt i sin webbutik RL Konsult. Det sköna är att Ludwig själv en gång i tiden varit en byfåne i epatraktor och hans pappa själv bygger dessa varvtalsregulatorer som går som smör i solsken till andra byfånar runt om i vårt avlånga land. Jag har hjälpt Ludwig att sökmotoroptimera webbutiken något med förhoppningen att den ska ranka ännu bättre på just sökordet “varvtalsregulator“.
  • Sist men inte minst vill jag lyfta fram mitt senaste SEO Sunday-projekt om svenska komiker. Den är så klart under uppbyggnad med målsättning att på sikt bli en fullständig katalog över svenska ståuppkomiker. Jag återkommer med rapport över vad som mer har hänt under de senaste SEO Sundays från övriga deltagare.
This entry was posted in Webbprojekt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.