Imorgon börjar bokrean och bok-rea.se är fri att regga

För den som sitter och rullar tummarna så här på sena eftermiddagen och är snabb så kanske man kan dra nytta av den årliga bokrean som börjar imorgon, så även i nätbokhandlarna

Börja med att regga bok-rea.se (ledig för närvarande), skaffa en hög inlänkar för att få den indexerad i sökmotorerna snabbt och kör sedan lite affiliatelänkar till böcker som det är rea på hos nätbokhandlarna. Blanda detta med lite trevligt innehåll och kanske även möjlighet att diskutera böcker och bokrean för besökarna. Första inlänken bjuder jag på härifrån.

Det tar inte många timmar att sätta ihop en site för detta och kanske kan det löna sig, vem vet. Bindestrecket i domänen är väl kanske inte så snyggt men det fungerar för sökmotortrafik.

Nu ska jag själv göra lite kundjobb och sedan bygga en webbplats till min nyligen snapbackade domän namnlista.se. Min förhoppning är att ska jag hinna klart med detta idag, jag återkommer här på bloggen under kvällen/natten.

This entry was posted in Domäner, E-handel, Tips, Webbprojekt and tagged , , , . Bookmark the permalink.