Ingen ström skapade panik

För ett par dagar sedan hörde jag ett pipande ljud när jag startade upp elektoniken runt mitt skrivbord. Jag misstänkte först skrivbordslampan men lokaliserade sedan ljudet till nätadaptern som förser laptopen med ström. Nätadaptern tystnade efter en stund och jag tänkte inte mer på det.

Idag var det dags igen. Tenta i skolan för den senaste kursen ADO.NET och det lät under några minuter innan det tystnade. Som tur va fungerade adaptern under tentans fyra timmar.

Hem kom jag för drygt en timme sedan efter att ha klarat tentan bra. Tyvärr så var adaptern helt död nu och jag fick lite panik eftersom jag behöver datorn under dagen och helgen för att slutföra diverse kundjobb.

Datorn lånar jag via min utbildning och leverantör är PeCe Data i Örebro så naturligtvis ringer jag till leverantören/butiken. Dålig service och jag får tjata till mig information om lagerstatus för nya adaptrar, pris och diverse annat. Givetvis borde detta gå på garantin men jag bli tvungen att i butiken punga ut 850 kronor för en ny adapter. Hur detta löser sig i slutändan återstår att se, ska höra med min utbildningsledare på måndag. Nu är det viktiga att jag kan arbeta med datorn. Jag återkommer.

För andra datorbutiker i Örebro som läser det här. Om ni vill att jag köper min nästa dator hos er eller annat datorrelaterat så ge bra service, langa upp en ny produkt om något gått sönder och är ett solklart garantiärende. Och som nu när det är fredag, önska trevlig helg. Det hade jag gjort.

Trevlig helg kära läsare!

This entry was posted in Datorer and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.