Internetmarknadsförare i mustasch

I torsdags var vi ett gäng webbentreprenörer och Internetmarknadsförare som kutade Grabbhalvan i Örebro. Fem kilometer i varierande takt med avslutande grillparty.

Blogvertiser sponsrade med anmälningsavgiften i hopp om en sponsrad länk. Kravet, förutom länken, var att vi sparat mustasch för att visa vårt stöd i kampen mot prostatacancer. En schysst deal tyckte alla utom Jakob som körde låtsasmusche.

Nedan ser ni muscharna, kommentera gärna.

Grabbhalvan 2010

Alla i mål. Lika fräscha som vanligt.

Anders Granstrom i mustasch

Anders Granström från Blogvertiser snackar lite om hur mycket han längtar till fotbolls-vm.

Andreas Bard i mustasch

Andreas Bard spelar glad men egentligen var han bitter hela helgen för att hans fodral till iPhonen gått sönder. Men snart blir han glad igen när drömresan kan bokas direkt på webben.

Benny Kvist i mustasch

Benny Kvist kom från Västerås och funderade över varför det inte det gick att köpa biljetter till Grabbhalvan via hans nya biljettbokningssajt.

Jakob Naredi i mustasch

Trots massiv skäggväxt körde Jakob Naredi från Dream Builders med fakemusche. Fuskalternativet passade Jakob så bra att Blogvertiser accepterade och bjöd på anmälningsavgiften till Grabbhalvan ändå.

Jon Gotlin i mustasch

Jon Gotlin längtar trots denna ljuva sommar efter vintern och jul så att han kan kränga julklappar igen. Tills vidare är det sponsrade blogginlägg som gäller via Blogvertiser.

Jonny Elofsson i mustasch

Kommentarer är väl överflödigt? Ovårdat och några dagars stubb kvällen till ära.

Nicklas Johansson i mustasch

Trots att Grabbhalvan endast är för, ja just det, grabbar så sprang Nicklas Johansson och letade efter bingotanter hela loppet. Trots detta blev resultatet utomordentligt och Nicklas sprang in på 29 blankt. Nummer 29 är alltså ett hett tips om du vill spela nätbingo.

Tomaz Lavén i mustasch

Tomaz Lavén är värd denna pilsner efter ett väl genomfört lopp. Efter loppet bjöd han dessutom på grillat och några klassiska vita leenden.

This entry was posted in Möten and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.