Resurslista för Internetmarknadsförare

Bard bloggarMedan jag bara skriver tramsinlägg om bowling, semlor och Janne Josefsson så finns det turligt nog andra som bloggar med kvalitet.

Jag vet att Andreas Bard slitit hårt med att sammanställa sin lista för Internetmarknadsförare där han går igenom och rekommenderar bland annat webbhotell, affiliatenätverk och SEO-bolag. Listan heter “100 resurser för Internetmarknadsföring” och jag kan i stort sett ställa mig bakom allt som rekommenderas. En mycket bra lista med andra ord och det finns nog något att hämta för alla som arbetar med webben på något sätt.

Några favoriter

Alla listor har sina guldklimpar och jag lär väl välja ut några. Läs vidare.

Adrecord

Det är ingen hemlighet längre men jag kan fortfarande inte berätta så jättemycket om det här projektet tyvärr. Jag kommer att lägga i stort sett all min energi och tid på det här nya affiliatenätverket och det är därför jag säljer av delar av mitt domän- och webbinnehav. Andreas har förmånen att känna till lite mer och kan därför redan nu rekommendera Adrecord vilket uppskattas rejält. Mer info om Adrecord kommer att komma, var så säkra!

Writers

Anders njuterEn annan god och nära vän, Anders Granström, har i dagarna “smyglanserat” Writers som är en skribentförmedling med inriktning på texter för webben. Jag vill minnas att jag hört att Anders haft detta på gång ett tag men det var inte förrän igår då min kontorskollega Tomaz sa att han shoppat texter som jag förstod att Anders kommit igång med detta på riktigt. Tomaz är nöjd med texterna och han är kräsen så därför kan även jag pusha för frilansskribenterna som står till förfogande via Anders och Writers.

Ni förstår vart jag vill komma med bildvalet till den här blänkaren eller hur?

Affiliatestart

Jon skriverNu kan det tyckas att jag bara rekommenderar egna projekt och fjäskar för mina kära vänner här i bloggen vilket också är helt korrekt.

Jag vet att Jon har galet mycket att göra. Anställning på E-butik, husbygge och familj tar, som vem som helst förstår, mycket tid men jag kan inte låta bli att pusha Jon att utveckla vidare på sitt projekt Affiliatestart. Tjänsten kan för närvarande hämta saldo från affiliatenätverken Tradedoubler och Commission Junction men med ytterligare några nätverk anslutna och en Iphone-applikation skulle jag bli gladast i Örebro.

Smashing WordPress

Jag tror inte jag känner någon som har lika hög fart på fingrarna som Thord Daniel Hedengren. Det började med rollspelsböcker under 90-talet, tv-spelsböcker därefter och nu då han brinner för bloggande och sociala webben kommer en rykande färsk bok om WordPress ut från pressarna. Det är kungligt. Jag vill ha! Du också? Paxa den direkt hos Adlibris vettja.

Jag kan fortsätta att tipsa om bra punkter på listan hos Andreas Bard men han blir ledsen om han inte får några besökare så jag rekommenderar vidare läsning hos honom.

00 resurser för Internetmarknadsföring

This entry was posted in Webben and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.