Intervjuad av Disruptive.nu

För några veckor sedan träffade jag Christian Rudolf, en av grundarna av entreprenörsbloggen Disruptive.nu, och blev intervjuad om mitt entreprenörsskap och affiliatenätverket Adrecord som jag driver sedan ett drygt år tillbaka.

Jag hänvisar till Disruptive.nu för intervjun och mer läsning. Videointervjun även nedan.

This entry was posted in Entreprenörskap and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.
  • Återpubliserar kommentar från dispruptive: Riktigt trevlig intervju med Jonny som bara växer i mina ögon! Det jag gillar med hans företagande är att han till synes är en bra, ansvarsfull människa och är framför allt väldigt seriös. Det är det intryck man får av honom, och hans företagande bidrar på alla slags möjliga sätt till företagandet i Sverige.

    Han gör reklam till något bra, som fungerar för annonsörer, publishers och besökare.

  • Stort tack Erik för fin kommentar! Vi hörs!

  • Kul att lyssna på!