Jag är tillbaka och detta har hänt

Från att tidigare ha bloggat under domänen elofsson.org har jag nu flyttat hit till jonnyelofsson.se, en svensk domän för en halvsvensk kille helt enkelt. Känns bra, känns rätt. En nystart för mig efter en händelserik höst med stora förändringar och en del mindre stimulerande händelser.

Under fyra och ett halvt år har jag varit anställd på Kulturpool och är mycket tacksam till den tid jag fått på företaget. Så många år med arbete inom webbgenren har givetvis varit mycket lärorikt. Däremot valde jag hastigt och oplanerat här i höstas att säga upp mig och gå vidare av en mängd olika anledningar, kanske värda att ta upp i en egen bloggpost längre fram.

Det alternativ som fanns för mig var att hoppa på en KY-utbildning här i Örebro. Distribuerade System är namnet på utbildningen och den inriktning jag valt är mjukvaruutvecklare. Studierna tillsammans med möjligheten att göra precis det jag vill på nätet är mångfaldigt mer stimulerade än mina tidigare år som anställd. Jag har en mängd projekt på gång och en fullproppad textfil med idéer att förverkliga. Min resa har böra börjat och jag kommer att hålla er som vill uppdaterade med vad som händer. Nedan en liten lista över vad som är på gång just nu och som ni läsare kommer få ta del av mer djupgående allt eftersom.

  • Ny egen webbplats med tillhörande Facebookapplikation, hemligt projekt än så länge.
  • Färdigställande av version 1.0 samt teknisk dokumentation till det rullande projektet Sportinginvest.com.
  • Ny webbplats åt kund i Schweiz.
  • Uppgraderade versioner av de egna webbplatserna Webadtrader.com och Elmeta.

Vill även passa på att tacka alla som stöttat mig under den gångna hösten i mina beslut och under de motgångar som varit. Tack! Ni vet vilka ni är!

Det var allt för denna gång. Ni som vill följa mig smidigast på webben, se till att prenumerera på min RSS!

This entry was posted in Allmänt, Studier and tagged , , , . Bookmark the permalink.