Kiriakos från Kampanjjakt.se berättar

Att börja tjäna pengar på en hemsida är inte alltid lätt i första taget. Till att börja med behöver man en bra sida som besökare vill komma till, sedan behöver man en bra ide på hur man skall få sina besökare att ta del av det man erbjuder. Efter det gäller det ju att hitta partners som vill annonsera sina produkter och tjänster på din sida. Det är där affiliatenätverken kommer in i bilden och hjälper dig hitta olika partners.

Ett sådant nätverk för siteägare och annonsörer samman och hjälper dem att samverka. I Sverige har vi lyxen att ha otroligt många affiliatenätverk men tyvärr så är långt ifrån alla nätverken bra. Idag tänkte jag prata om Adrecord och hur de hjälpt mig under åren samt deras styrkor gentemot sina konkurrenter i branschen.

Jag startade Kampanjjakt.se 2009 och hemsidan är idag den ledande i branschen inom rabattkoder och erbjudanden på nätet i Sverige. Resan har varit lång och konkurrenter har kommit och gått precis som med allt annat. Under samma år startades även Adrecord men då visste jag inte om det. På den tiden fanns det endast större etablerade affiliatenätverk som knappt tog tiden att svara om man hade frågor eller behövde någon slags assistans med att komma igång och tjäna pengar på sin hemsida.

I slutet av 2010 kom jag i kontakt med Adrecord och Jonny om att hitta ett samarbete tillsammans. Min sida var inte så stor på den tiden men han tog sig tiden att svara på mina frågor samt hjälpte mig med att komma igång på rätt sätt. Snabbt insåg jag att man skilde sig från sina konkurrenter genom denna otroliga service och engagemang till samtliga av sina partners. Under hela perioden ända fram till idag 5 år senare har vi på Kampanjjakt fortfarande en bra kontakt med Adrecord och försöker alltid hitta nya sätt att arbeta på. Vi tittar ständigt på att ta fram erbjudanden och rabattkoder som passar vår målgrupp samtidigt som Adrecord drar in otroligt många nya annonsörer och ger oss chansen att arbeta med en större kundbas. Vi skall själva bli annonsörer i ett annat projekt som vi precis blivit klara med och det blir ett självklart val för oss om vilket nätverk vi vill arbeta i!

Kampanjjakt.se idag 2015-08-06

This entry was posted in Affiliatemarknadsföring. Bookmark the permalink.