Klarna passerar 30 millar

Idag passerade Klarna 30 miljoner transaktioner. Jag gillar Klarna och det är oerhört inspirerande att följa resan som Sebastian, Niklas och Victor åkte iväg på 2005. Samma år som jag registrerade mitt första företag.

På den tiden jobbade jag heltid som webbutvecklare och träffade Sebastian och Niklas då de var på besök hos min chef Lena i Skinnskatteberg som var en av deras första kunder med Taltips.se och Talskrivarna. Jag knackade i PHP-kod ihop fakturabetalningen mot deras API och nu har alltså 30 miljoner transaktioner passerat i systemet. Det är bara att lyfta på hatten.

I somras fick jag höra Sebastian berätta om resan på E-handelsdagarna i Sundsvall och det var en rolig, spännande och inspirerande berättelse om Sebastians och Klarnas resa.

Vill du också bli inspirerad? Lyssna på den här grymma e-dokumentären om Klarnas resa där grundarna och andra personer med kopplingar till Klarna intervjuas av Sarah Wittbom på Nordic eCommerce Knowledge.

Sug på 30 miljoner transaktioner. Se videon där gränsen passeras. Tänk på vad som händer bakom kulisserna i system och administration. Det gäller att rutinerna sitter för att det inte ska bli kaos. Vi har en bit kvar dit med Adrecord men på sikt är vi där. En stabil grund är lagd. Nu i julhandeln går det så klart extra fort, precis som hos Klarna.

This entry was posted in Entreprenörskap and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.