Lördag med sex och leksaker

Snackar lite om lördagsjobb och affiliate i sexnischen. Blev lite för långt, ska försöka maxa 3-4 min i fortsättningen. Helst kortare kanske.

Fråga Olle-dokumentären jag snackar om finns att se på Kanal 5 Play.

This entry was posted in Entreprenörskap and tagged , . Bookmark the permalink.
  • 5min är perfekt som lite avbrott under arbetspasset. Fortsättning framöver?

  • Verkligen! Det är lätt att klämma in några minuter om man har något hyffsat vettigt att framföra. Det blir absolut fortsättning men inte enligt tidtabell som den här veckan. =)

  • Mats

    Tack för alla fina ord Jonny! Jag har fått dina mejl och skall se till att min programmerare tar tag i installation i början av veckan. Det blir nog inte på måndag då jag räknar med att “sviterna” efter Fråga Olle kommer att ge oss över 500 ordrar att packa på måndag.