Lufta hjärnan

Jag har planerat att sätta upp en privat blogg för saker som inte är webbrelaterade men det har inte hunnits med ännu så jag kör en liten avstickare här ändå och försöker vinkla den bort från hård träning till något som kanske kan passa er läsare bättre. Eller har jag läsare som tränar?

De senaste dagarna har jag kombinerat arbete med skidåkning “hemma” i Skinnskatteberg. Skönt med lite omväxling och framför allt nödvändigt med träning eftersom Vasaloppet närmar sig med stormsteg. Extra skönt så klart är det att vara ute i skidspåret där man kan koppla bort allt vad SEO, webbutveckling, domäner och affiliate heter. Det enda man tänker på är hur långt det är kvar, hur man ska undvika att ramla eller varför man över huvud taget befinner sig där man just är istället för att sitta bekvämt framför skärmen.

Tack till mamma som servat mig med mat de senaste dagarna och som även tagit denna sköna vinterbild. Fler vinterbilder från Bergslagen finns på hennes sida Bergslagsbilder.se.

Nu är det dags att slå igen butiken för imorgon klockan 07.00 spöar jag Ludwig i Badminton innan det bär av till kontoret. Glöm inte bort att röra på er, det gör underverk för välmåendet och i slutändan businessen!

This entry was posted in Övrigt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.