Lunchträff i Örebro på fredag för den som vill

Bloggtorka har det varit sedan jag skrev senast här på bloggen ett par dagar innan jul men nu kommer det att bli tätare mellan inläggen. Inom kort kommer jag bland annat följa upp hur det gick med mina mål för 2008 samt sätta upp nya för det nu påbörjade året.

Nästa vecka är det dags för 24 hour business camp och även det kommer jag att återkomma till inom kort. Känns stressigt då jag och Anton inte förberett något ännu. Planeringsmöte online på söndag väntar och efter det kommer det förmodligen att kännas bättre.

Det som står härnäst på schemat och som jag tänkte pusha för här på bloggen är fredagens lunchträff i Örebro, den här gången på Gröna Grodan, öppen för alla som bloggar eller bara vill långluncha och snacka webb. Hungry Bloggers Gathering [borttagen trasig länk] helt enkelt, grupp på fejjan finns också. Kl 12 på fredag är det som gäller, kommentera här eller hos Björn [borttagen trasig länk] om du vill komma med!

This entry was posted in Möten and tagged , , . Bookmark the permalink.