Vad händer med min bettingsatsning

Som jag nämnde i en bloggpost nyligen då jag summerade min affiliateverksamhet under 2008 kommer jag att satsa på bettingrelaterade webbar under det här året. Bettingbloggar.se är redan i rullning och utkommer snart i en helt ny version. Fick för ett par veckor sedan ett gäng designutkast och något av dessa ska inom kort kodas till ett WordPress-tema. Det kommer att bli grymt bra!

Nya bettingdomäner

Vidare har jag registrerat en radda bettingrelaterade domäner som kommer att bli delar av mitt kommande bettingnätverk. Bettingbonus.se förnyades inte av sin tidigare innehavare och jag registrerade den och kompletterade med bettingbonusar.se. En klockren domän för att lista spelbolag och deras bonusar tycker jag.

Ytterligare domäner jag utökat med på senaste är tippaallsvenskan.se och spelsyndikatet.se. Roligt med den senare är att jag haft den registrerad och indexerad för några år sedan så där kan jag möjligtvis vinna lite trust i ålder hos sökmotorerna.

Till skillnad mot renodlade affiliatewebbar kommer många av mina bettingsatsningar att bli en användbara webbtjänster för alla som gillar sports betting.

Nytt affärssystem och nya frisläppningsrutiner hos .SE

Nu ska jag bara lista ut hur jag byter namnservrar för dessa nya domäner eftersom det är nya rutiner hos .SE sedan några veckor tillbaka. De har ju bytt affärssystem. Tidigare har jag kunnat ändra lätt och smidigt direkt i Domänhanteraren hos .SE men nu måste jag in och pilla direkt hos registraren där jag registrerade domänerna antagligen, hos Webbkonsulterna och Neware i mitt fall. Jag vet ännu inte om de har hunnit med att bygga system och kontrollpaneler för detta. Vilken soppa.

När jag ändå är inne på ämnet domäner kan jag passa på att nämna att .SE även har infört lite nya rutiner för frisläppningen av domäner värda att känna till för den som är intresserad av snapback.

This entry was posted in Webbprojekt and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.