Min första mille

Från modebloggare till, ja vad ska vi kalla det, litteraturtipsare kanske.

Lyssna inte på Martin när han tipsar om datortidningar. Serier är bättre och just nu på Pressbyrån får du Kalles pocket för 55 spänn, perfekt helgläsning.

Min första miljon

This entry was posted in Tips and tagged , , . Bookmark the permalink.
  • Det är ju nästan så man blir sugen att köpa en K-A Pocket för första gången på 25 år:) Shit, kidsen drillas till kapitalister i tidig ålder nuförtiden..

  • Haha exakt! JvA är ju tidernas kapitalist. Jag tänkte ta med den som båtläsning nästa vecka så du kanske kan få låna den och sträckläsa. =)

  • Genast blir man sugen på att springa till närmsta affär och köpa pockettidningen. Om jag inte har fel för mig så tjänade han sina första pengar i Klondike? Fanns där något att lära av vår härlige Joakim?

  • JvA är verkligen kul att läsa :) Det får en att tänka tillbaka och minns ni Duck Tales och Disney Dags ;) Det var bättre förr…

  • Stefan, yes jag tror också att det var Klondike som la grunden till Jockes rikedom. Om man minns rätt, det var sjukt länge sen man läste Kalle Anka. Jag har inte hunnit läsa pocketen än, förhoppningsvis under påsken.

    Fredrik, jag minns. =)