Möte med bloggare och företagare

Igår kom Christian Rudolf från Disruptive och Mjukvara.se (antivirus bland annat) på besök till Örebro för att träffa sin samarbetspartner för teknik och drift OpenIT samt för att möta en del av de läsare, bloggare och branschkollegor som finns i Örebro.

Det var en trevlig långlunch med strömming på Slottskällaren i Örebro. Jag tror vi satt i runt 2,5 timmar och pratade bland annat om webb, sociala medier, bloggosfären, skolungdomar och minimalt med SEO och affiliate (nästa gång kommer ni inte undan, haha). Björn har bloggat mer ingående [borttagen trasig länk] om diskussionerna.

Riktigt roligt att höra från Peter Ellwe var att mitt projekt Crazy November diskuterats på John Bauergymnasiet för att inspirera elever och visa på möjligheterna som finns på nätet för att starta ett projekt ganska enkelt med minimala uppstartskostnader. Läser någon elev det här och vill träffas och diskutera webben så kommentera eller maila (jonny at elmeta dot se) gärna så styr vi upp en fika eller lunch. Tänk på att det är nu under skoltiden ni har alla möjligheter, både tidsmässigt och ekonomiskt, att sparka igång en affärsidé på nätet. Sluta spela World of Warcraft och ta chansen! Ni kommer att tacka er själva om fem år, utan tvekan. Läs Björns inlägg [borttagen trasig länk] så förstår ni varför!

Tack alla för en trevlig lunch! Och tack också Björn för en intressant fika efteråt, du fick mina punkter från mötet tidigt i morse! Eller sent i natt kanske? =)

Nu har även Christian och Peter bloggat om mötet.

This entry was posted in Möten and tagged , , , . Bookmark the permalink.