Namnlista.se lanseras, skapa namninsamlingar snabbt och enkelt

NamnlistaSom jag skrev här på bloggen tidigare idag, eller igår eftersom klockan nu passerat midnatt, så har jag nu byggt klart en minitjänst för att skapa namnlistor och namninsamlingar på internet. Tjänsten ligger på den av mig nyligen snapbackade domänen namnlista.se och är redo att användas för den som känner för det. Har bara lagt några timmar på detta idag så det är en del arbete som återstår, bland annat ett administrationsgränssnitt för att hantera namnlistor. Beta än så länge alltså kan man säga.

Kommer att fortsätta pilla med tjänsten lite under veckan och se till så att den validerar kodmässigt i HTML och CSS. Och en sak till, jag är ingen grafiker så design och layout är inte av högsta klass. Kul är att i varje fall ha producerat den här som kanske förhoppningsvis kan komma till användning av någon som vill samla ihop namn för någonting. Fler spännande funktioner kommer på sikt som sagt.

This entry was posted in Webbprojekt, Webbutveckling and tagged , , , . Bookmark the permalink.
  • Intressant Jonny. Det är ju absolut en användbar tjänst. Det går ju inte en dag utan att man ser en namninsamling någonstans.

  • Tack! Så sant, namninsanmlingar ser man titt som tätt. Finns ju liknande tjänster men jag jobbar på att få denna bättre så klart! Har lite idéer. :-)

  • Pingback: Skapa namninsamlingar snabbt och enkelt : Min resa till frihet | Entreprenör | Bloggare()

  • Kul! Bra grej!

    Finns ett par sådana tjänster redan, fast den här har både en bättre adress och framförallt snyggare design (utförande överlag). Jag gillar’t!

  • Ja det var ju just den schyssta domänen (via snapback) som fick mig att fixa något vettigt på den över huvud taget. Sen är det ju bara att låta den vara så enkel och smidig som möjligt för att vinna över konkurrenterna om folk som skapar namnlistor. Tack för de fina orden! :)