Nu även modebloggare

Bloggtorkan håller i sig men produktiviteten är på topp och främst är det så klart fokus på det nya affiliatenätverket. Det har väl lanserats kanske fem nya nätverk redan i år så ett till lite senare i vår kan ju knappast skada.

Adrecord är det roligaste projekt jag någonsin arbetat med och tidigare verksamhet som aktiv publisher ligger för närvarande i viloläge. Jag går alltså vidare med ett nytt projekt men i bakgrunden finns fortfarande passiva inkomster från webbplatser och stabila sökordskampanjer i Google Adwords, det fina med den här typen av verksamhet som ni redan vet.

Jacka från Columbia

Det här innebär ju också att den här bloggen, som tidigare mest handlat om Internetmarknadsföring från en aktiv publisher, måste byta inriktning. Jag har ännu inte riktigt bestämt mig för vilken roll i bloggosfären jag ska ta så vi börjar med att testa det glassiga livet som modebloggare.

Mode passar ju utmärkt eftersom Columbia skickat mig en grym vinterjacka. Den är rejält varm, den har en kontrollpanel på ena ärmen för att manövrera mp3-spelaren, sladdar genom hela jackan upp till ett par högtalare som installeras i luvan och dessutom är den faktiskt snygg och något fräschare än den vinterjacka jag köpte i början av 2000-talet.

Jacka från Columbia och kaffemaskin från Melitta

Nu borde man kanske ha kört fotosessionen i ett vintrigt landskap men eftersom jag måste flasha nya kaffemaskinen på jobbet så körde vi fotograferingen i kontorsmiljö.

Columbia-jacka och pantburkar

För att ha råd med dyra kaffemaskiner så måste man, förutom att jobba hårt och dygnet runt, panta burkar. Även här klädd i jackan från Columbia.

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.