Nu börjar semestern

Nu sitter Bard, Bard och jag på Arlanda och om några timmar är vi i Turkiet och Alanya. Ska bli så grymt härligt underbart med en veckas semester. Det kommer att bli party, sol, bad och säkert också en massa skönt jobbsnack och hem kommer man full med ny energi och inspiration.

Jag törs inte utlova att jag kommer att blogga något från Turkiet men det är mycket möjligt. Så här såg det i alla fall ut för tre år sedan när jag var där förra gången.

Jag kommer att hålla ett öga på e-posten men besvarar endast viktiga och brådskande ärenden.

This entry was posted in Övrigt and tagged , , , . Bookmark the permalink.
  • Jon

    Haha. Jag var på ARN samtidigt och kommenterade till Malin att det var första gången på länge jag inte träffade någon jag känner på flygplatsen. Ha det gott på semestern!

  • Härligt! Hälsa

  • Trevlig resa :) Simma lugnt!