Nytt kontor på gång

Jag har suttit hemma och jobbat några månader nu och det börjar bli tungt. Men bättre tider stundar, för två veckor sedan var jag med Tomaz och Nicklas och spanade in ett par kontorslokaler här i stan. Vi fastnade direkt för ett trevligt kontorsrum centralt i Örebro precis vid centralstationen, i SCB-huset för er med kännedom om geografin.

Förhoppningen var att kunna flytta in så snabbt som möjligt men nu verkar det som att det dröjer fram tills årsskiftet. Har vi tur går det snabbare men den här lokalen är så pass bra att det är värt att vänta några månader.

I huset finns restaurang, bastu, gym, sporthall, konferensrum, kök, bar och en massa annat gott. Det blir 21 kvadratmeter kontor med två härliga gubbar, dessutom får vi dörr till uteplats. Kan knappast bli bättre.

Hade kameran med mig när vi tittade på kontoret men eftersom kontoret var uthyrt till en trevlig herre i underklädesbranschen skippade jag fotograferingen. Däremot fick han mitt visitkort.

Nu ska jag njuta det sista av kalsongspammandet från sovrummet här hemma ytterligare några månader.

This entry was posted in Företagande and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.
 • Så djävla glassigt!

 • Tänk på att inte köpa alltför stor SUV när affärerna går bra, garaget under huset klarar max en XC70.

 • Den dag jag har råd med bil blir det inte en SUV, det är en sak som är säkert. =)

 • Härligt!
  Ni kanske har plats för en till efter årsskiftet? :)

 • Är du på väg att röra på dig också eller? Nu blev jag nyfiken. =) Berätta.

 • Nej inte så att jag planerar. Men jag har en projektanställning som löper ut vid årsskiftet. Så om saker börjat röra på sig, då är man ju fri :)

 • Blir så grymt sugen själv på att skaffa kontor…eller att flytta in hos er ;)

  Avundsjuk är jag i vilket fall :)

 • Kent, aha på så vis. Låter spännande!

  SuperAndy, det är bara att du flyttar till Örebro eller börjar pendla. Det är här det händer. ;)

 • Det är här det händer!