Nytt kontor på gång

Jag har suttit hemma och jobbat några månader nu och det börjar bli tungt. Men bättre tider stundar, för två veckor sedan var jag med Tomaz och Nicklas och spanade in ett par kontorslokaler här i stan. Vi fastnade direkt för ett trevligt kontorsrum centralt i Örebro precis vid centralstationen, i SCB-huset för er med kännedom om geografin.

Förhoppningen var att kunna flytta in så snabbt som möjligt men nu verkar det som att det dröjer fram tills årsskiftet. Har vi tur går det snabbare men den här lokalen är så pass bra att det är värt att vänta några månader.

I huset finns restaurang, bastu, gym, sporthall, konferensrum, kök, bar och en massa annat gott. Det blir 21 kvadratmeter kontor med två härliga gubbar, dessutom får vi dörr till uteplats. Kan knappast bli bättre.

Hade kameran med mig när vi tittade på kontoret men eftersom kontoret var uthyrt till en trevlig herre i underklädesbranschen skippade jag fotograferingen. Däremot fick han mitt visitkort.

Nu ska jag njuta det sista av kalsongspammandet från sovrummet här hemma ytterligare några månader.

This entry was posted in Företagande and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.