OS på kontoret

Vi har diskuterat på jobbet att det vore skönt med en tv på kontoret. För jobba måste man även om det är OS. Men ingen tv har blivit inhandlad och OS har precis börjat.

När en god vän precis plingade på MSN med sina funderingar kring kvällens skidskytte suckar jag bara och säger att jag inte följer, även om jag så klart vill.

Det är pinsamt men jag har faktiskt inte ens tänkt tanken att OS sänds på nätet, och med en kvarglömd laptop på kontoret blir det ju som vilken tv som helst. Så här sitter jag nu och njuter med damernas skidskytte på laptopen, bloggar om mitt resultat i Affiliate-SM och dricker koffeinhaltigt. Kontorsgrannen (och roddmaskinskungen) som också var här tidigare ikväll trodde att det var grogg och passade samtidigt på att kommentera den höga volymen.

Heja Sverige!

OS på kontoret

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink.