Penna a la morfar

Så länge jag kan minnas har min morfar haft en Ballograf skrivbordspenna på sitt skrivbord. Och det är ganska länge det. Mitt första säkra minne är väl från tidigt 90-tal men det skulle inte förvåna mig om en skrivbordspenna stått på morfars intressanta skrivbord sedan 70-talet.

I förrgår fyllde jag 28 tunga år och i födelsedagspresent av min mamma fick jag denna statliga kulspetspenna i myndighetstappning.

Ballograf skrivbordspenna

Det blir knappast mer direktörsmässigt än så här, eller hur?

Morfar

Och här är min morfar Leo förra sommaren. Den 22 december för ett par veckor sedan firade vi hans 91:a födelsedag.

Pennan Ballograf Epoca finns att köpa hos Pen Store som så klart även är annonsör hos Adrecord!

This entry was posted in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink.