Mitt resultat av Internet Swedens domänauktion

Som jag skrev om nyligen så har nog en av de största domänauktionerna avslutats, i alla fall för min del. Drygt 1000 domäner har varit med i auktionen och i alla fall 700 av dessa har sålts enligt statistiken. Några domäner finns fortfarande kvar till försäljning hos Internet Sweden men inga jag själv kommer att bjuda på.

Jag är nöjd med de jag fick och nu återstår bara att börja producera innehåll på dessa vilket kommer att påbörjas så fort domänerna betalats och ägarbytet genomförts. Vunna domänauktioner inklusive slutbud nedan.

  • dart.nu (860 SEK)
  • ljusnarsberg.nu (50 SEK)
  • degerfors.nu (200 SEK)
  • currency.nu (110 SEK)
  • svardsjo.se (90 SEK)
  • snabblan.nu (10 040 SEK)
  • sokmotoroptimering.nu (2 010 SEK)
  • programmering.nu (1 010 SEK)
  • mountainbike.nu (250 SEK)

Degerfors.nu, svardsjo.se samt ljusnarsberg.nu kommer att bli bra komplement till mitt geografiska projekt som kommer att påbörjas inom ett par veckor.

Sokmotoroptimering.nu samt till viss del programmering.nu kommer att kunna användas i min verksamhet men jag är inte helt på det klara med hur upplägget kommer att se ut än.

Vad tycker ni? Bra köp?

This entry was posted in Domäner and tagged , , , , . Bookmark the permalink.